Pandekager med is

Alle børn elsker pandekager med is. Og voksne plejer nu heller ikke at holde sig tilbage, når den herlige spise bliver serveret.

Når du skal bage pandekager med is, er timing altafgørende. Pandekagerne skal være varme, og isen skal være kold.

Traditionelle danske pandekager
1 liter god vaniljeis
Fløde til flødeskum
Hindbærsyltetøj
Mandelsplitter

Pandekager med is skal helst serveres direkte på tallerknen. Du må derfor bruge lidt tid i køkkenet når tallerknerne skal anrettes. Om du vælger at servere en eller to pandekager med is pr. gæst er op til dig.

Bag en god stabel pandekager og hold dem varme. Pisk fløden til skum.

Placer en pandekage på tallerknen, og placer et aflangt stykke is på midten af pandekagen. Dryp lidt hindbærsyltetøj på isen. Rul pandekagen forsigtigt sammen og anret med en god klat flødeskum oven på pandekagen. Top med mandelsplitter og server straks.